kokeutstyr

Bålstativ tripod sammenleggbart

Et praktisk sammenleggbart stativ til å henge gryta eller kaffekjelen i over bålet. Tar liten plass i sekken, men er solid og praktisk med justerbar lengde og høyde. Laget i aluminium.

Vekt 700 gram. Høyde ca. 110 cm og bredde ca. 75 cm. Lengde på kjetting på 70 cm. 


Foldbar bålrist

En solid sammenleggbar grillrist til å legge rett inn i bålet. Står stødig og minsker risikoen for at kjelene velter og at den dyrebare maten forsvinner i bålet. Med denne bålristen slipper du også å lete opp og balansere en passende pinne som skal holde kaffekjelen over bålet i rett høyde - her er det bare å sette risten i bålet og plassere kaffekjelen trygt på.

Vekt 480 gr. Dimensjoner: 23x16x12,5 cm.  


Grytesett

Et praktisk grytesett til turen. Tar lite plass i sekken og inneholder det meste man trenger for å lage og nyte et godt måltid ute i naturen.

Settet inneholder gryte med lokk, stekepanne, kaffekjele, tre plastskåler, øseskje samt tresleiv og en oppvasksvamp. Alt kan pakkes på en praktisk måte slik at det passer i det medfølgende nettet.


Wood burner

En hendig liten vedovn i stål til utendørsbruk på camping og teltturer hvor man koker kaffe eller steiker maten ved å fyre med løv, kvister og greiner. Sammenleggbar, enkel å montere og tar liten plass i sekken, samt at man slipper å ta med utstyr til gassbrenner. Miljøvennlig og etterlater lite spor i naturen.

Går også under navnet hobostove eller villmarkskjøkken.


Vindskjerm til primus

Beskyttelse mot vind ved bruk av gassbrenner. Gir ly og sørger for at flammene holder seg konstante og ikke blåser ut. Ni plater.

Vekt: 113 gram. 13,5 cm. x 7,5 cm.


Forhandlere kan ta kontakt med oss på kontakt@rogis.no for mer informasjon, prislister og bestillinger av våre produkter. Alle produkter innen kokeutstyr er tilgjengelige for kjøp av privatpersoner på BUAS Outdoors sin nettbutikk.