sovepose og liggeunderlag

Njardarheim sovepose, dun, rød/grønn

En deilig og behagelig tresesongers sovepose i dun som kommer i to lengder, og med meget god balanse mellom varme, vekt og pakkevolum. 

600 gram med fyll av 90% høykvalitets andedun og 10% fjær.

T-comfort: -6°C

T-limit: -11°C

T-extreme: -17°C

Produsert i vannfast 20D 400T nylon. Rød eller grønn. Vekt uten trekk: 960 gr. (reg.) og 1100 gr. (ext.). 

Standard størrelse (reg) er 210cm x 80cm og passer personer opp til 180cm i høyde, mens extended (ext) er 225cm x 90cm og passer personer opp til 200cm i høyde.


Liggeunderlag m/pute

Et lite og hendig liggeunderlag som er perfekt til å ha med på tur. Veier kun ca. 600 gram, tar lite plass i sekken, men er svært godt å ligge på.

Oppblåsbart, men med innebygget pumpe som du tråkker på eller trykker håndflaten på for å blåse opp. Ca. 190cm x 58cm x 6cm, avhengig av hvor mye oppblåst liggeunderlaget er. 

Puta kan blåses opp til rundt 15cm tykk. Liggeunderlaget er ferdig pumpet opp på kun 45 sekunder! Tar også kort tid å pakke sammen.

Laget i 40D nylon og er vannbestandig. Grønn.


Sitteunderlag oppblåsbart

Et mykt og godt sitteunderlag som kommer i en hendig liten sekk slik at det enkelt kan tas med i sekken på tur. Oppblåsbart som gir et komfortabelt og mykt underlag. Vannfast.

40cm x 30cm x 3cm. Farge: mørk grønn.


Forhandlere kan ta kontakt med oss på kontakt@rogis.no for mer informasjon, prislister og bestillinger av våre produkter. Alle produkter innen sovepose og liggeunderlag er tilgjengelige for kjøp av privatpersoner på BUAS Outdoors sin nettbutikk.