multitools

Foldbar spade/multitool

Foldbar spade som også er et multitool. En svært praktisk verktøy som har mange bruksområder, enten man er på telttur, jakttur eller bare litt ute i naturen.

Med en kombinasjon av spade, krafse, øks, sagblad, kniv, flintstål, fløyte, flaskeåpner og glassknuserspiss, så har man et godt allround verktøy som ikke tar stor plass i sekken.

83 cm. lang når utslått.


Multitool øks

Et svært praktisk multitool med mange bruksområder, men uten at det tar nevneverdig plass i sekken. Med både øks, hammer, skrutrekkerfunksjon, kniver, knipetang, avkutter, fløyte, flaskeåpner og tennstål er du forberedt for det meste på turen.

16cm x 9,2cm i størrelse, vekt på 435 gram gir likevel et svært solid grep og futt i slagene ved bruk av øks og hammer. Kommer i en hendig tøypose som beskyttelse. Rogis-logo inngravert.


Multitool kniv, blank

Rogis multiverktøy/multikniv i lekkert blankt design med solid utforming og godt grep.

Laget i rustfritt stål og har ni forskjellige funksjoner: kniv, sagblad, fiskeskjellskniv, tang, flatt skrujern, stjerneskrujern, fil, krokkniv og flaskeåpner.

Vekt: 276 gram.

Lengde foldet: 10,5 cm. Lengde åpnet: 16,5 cm.

Inngravert logo.


Multitool kniv, svart

Rogis multiverktøy/multikniv i lekkert svart design med solid utforming og godt grep.

Laget i rustfritt stål og har syv forskjellige funksjoner: kniv, sagblad, tang, skrujern (flatt og stjerne), fil, taukutter og flaskeåpner.

Vekt: 234 gram.

Lengde foldet: 10,5 cm. Lengde åpnet: 15 cm.

Inngravert logo.


Forhandlere kan ta kontakt med oss på kontakt@rogis.no for mer informasjon, prislister og bestillinger av våre produkter. Alle produkter innen multitools er tilgjengelige for kjøp av privatpersoner på BUAS Outdoors sin nettbutikk.