telt og hengekøyer

Rogis Heimre, telt m/footprint

Et kjempelett og svært praktisk tomannstelt til turbruk. Tar liten plass i sekken og er ultralett sammenlignet med størrelsen og den ytelsen teltet gir. Godt med rom for to personer, og de to dørene er svært praktiske med tanke på utlufting og gjennomlufting på de varme dagene og nettene.

Laget i 20D nylon med en vannbestandighet på PU 3000 mm, og kommer med et ekstra underlag (footprint) for å gi sikker beskyttelse mot bakken i tillegg til teltbunnen. Underlaget er valgfritt å bruke dersom bakken er tørr og fri for skarpe kvister eller steiner, men gir ekstra beskyttelse for teltet både mot vann og punkteringer. Underlaget er laget i 40D nylon og holder samme PU 3000 mm vannbeskyttelse. Teltstenger (8,5mm tykke) og plugger i sterk aluminium.

Vekt: ca. 1,8kg uten underlag, snaut 2,1 kg med underlaget.

Størrelse som innpakket: 47cm x 17cm x 17cm.

Størrelse oppslått: 210cm lengde x 135cm bredde x 100cm høyde. I tillegg kommer fortelt/ytre rom med en bredde på 60cm på hver side.

Rett og slett et genialt telt for den kresne friluftsbrukeren!


Paracord, 5m

Et "must" på de fleste turer - det er alltid svært greit å ha med seg litt tau i sekken uansett hva slags tur en skal ut på!

Kan brukes som ekstra feste for telt, over-/underduk, tarp, gapahuk og slike ting, eventuelt til reparasjon av diverse eller i forbindelse med førstehjelpsbehov, samt til å å binde opp fangst (vilt eller fisk) i trær eller til sekk.

Lengde: 5 meter.

Tykkelse: 4 mm. 


Rogis Hengekøye

En lett og praktisk hengekøye som er rask å sette opp og gir en god natts søvn. Kommer med myggnetting, paracords og stropper.

Vekt: ca. 700 gram. Str.: 260cm x 140cm. Produsert i 210T nylon, og tåler vekt opp til 200 kg.

Farge: svart, med oransje logo.


Stropp til hengekøye

Solide stropper som kan brukes til både hengekøyer og annet som trenger å henge trygt fra en trestamme. Stroppene er 2,8 meter lange og har 14 løkker pluss endeløkken, noe som gir stor fleksibilitet med tanke på avstanden mellom trærne og til hengekøyen.

Stroppene er laget i sterk polyester og tåler inntil 800kg, så her sover du trygt. Selges i par. 


Campinglykt

En praktisk campinglykt med LED-lys til nattemørket på turen. Veier lite (114 gr.) og tar lite plass i sekken.

To lysstyrker, samt pulserende lys. Bruker tre stk. AA-batterier som må kjøpes separat. Holder ca. 2,5 time på full styrke og rundt seks timer på svakt lys.

Lampen finnes i forskjellige farger, gi beskjed i tekstfeltet i ordren om du ønsker en spesiell farge.  


Forhandlere kan ta kontakt med oss på kontakt@rogis.no for mer informasjon, prislister og bestillinger av våre produkter. Alle produkter innen telt og hengekøyer er tilgjengelige for kjøp av privatpersoner på BUAS Outdoors sin nettbutikk.