kopper og bestikk

Sammenleggbar drikkeflaske 500ml

En svært praktisk sammenleggbar drikkeflaske som rommer hele 500 milliliter. Laget i en type silikon som ikke setter smak eller lukt til drikken.

10 cm bred og bare 5 cm høy når den er lagt sammen. Denne vannflasken tar derfor lite plass i sekken og kan også henge utenpå sekken med den medfølgende karabinkroken. Veldig grei å ha neste gang man går forbi en klar og fristende bekk på turen. 


Snapskopp

Praktisk snapskopp, eventuelt espressokopp eller liten kaffekopp, som rommer 0,5 dl. Kjekk å ha med på tur.

Drøyt 10 cm lengde og 40 gram vekt. 


Trekopp

Rogiskoppen!

"Uknuselig" og miljøvennlig trekopp som er kjekk å ha med på tur. Med hull til to fingre får man et godt og solid grep i motsetning til de litt enklere koppene. Stroppen kan brukes til å knyte den utenpå sekken om du vil. Perfekt som kaffekopp på tur.

Rommer ca. 200 ml. og veier rundt 165 gram. 


Bestikk multi fire funksjoner

Et hendig bestikk til turen. Lett og tar liten plass i sekken, men har alle funksjoner man trenger til måltidet. Avtagbart slik at man kan spise med to hender.

Vekt: 77 gram. 8 cm. lang.


Treskje

Hendig skje i tre som passer godt i hånda. Perfekt til turmat.

15 cm og 22 gram. Rogis-logo inngravert.


Forhandlere kan ta kontakt med oss på kontakt@rogis.no for mer informasjon, prislister og bestillinger av våre produkter. Alle produkter innen kopper og bestikk er tilgjengelige for kjøp av privatpersoner på Interjakt Ålgård sin nettbutikk.